fredag 5 oktober 2012

Idag är det fredag! Precis som alla andra veckor har vi haft fullt upp med projektarbete, föreläsningar och studiebesök! Stefan Malmroos från avdelning 6 var på besök. Han delade med sig av sina berättelser om utbildningen samt jobberfarenheter. Det är alltid nyttigt att höra människors livserfarenheter, speciellt om de själva är före detta studenter från Service Manager.

Hela tisdagen gick åt att lära känna varandra bättre genom en övning. Vi satt i våra basgrupper (som består av cirka 6-7 studenter) och utvärderade oss själva och varandra. Övningens syfte var att ge våra egenskaper konstruktiv kritik och diskutera om hur vi uppfattas av gruppmedlemmarna. För att kunna växa som människor är det viktigt att kunna ta till sig kritik; positiv såsom negativ. Övningen var nyttig och stärkte gruppen ytterligare. För att kunna samarbeta på bästa sätt är det viktigt att förstå varandra.

En annan höjdpunkt i veckan var utställningen "Tutankhamon - Graven och skatterna". Utställningen består av mer än 1000 välgjorda repliker av föremål som fanns i graven, Det var lärorikt och fascinerande att besöka mässan, samt att det var intressant att se hur Malmömässan ser ut på riktigt (tidigare har vi endast sett skisser över byggnaden). Det är tacksamt att ha inslag av studiebesök under utbildningens gång. Nedan finns bilder från utställningen! Ha en trevlig helg!
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar