fredag 15 februari 2013

Morgan Alling!

Sista projektgenomförandet är nu gjort. I tisdags var det dags för oss i Rosa gruppen att hålla vår publika föreläsning. Efter fem månaders arbete var det dags att välkomna Morgan Alling till Malmö och Ibis Hotel för en föreläsning inför drygt 200 personer.
Vi har marknadsfört på olika platser i stan, via facebook och bland våra vänner. Biljetterna har vi sålt genom ombud. Det har varit tufft att få allt att gå ihop och inför den stora dagen var vi nog alla lite nervösa. Redan vid elvatiden på den stora dagen satte vi igång med kvällens förberedelser. Stolar skulle upp, matrial skulle hämtas och goodie-bags skulle sättas samman och ut på stolarna. Även garderob skulle sättas upp och tekniken skulle checkas av.
Morgan föreläste om konflikter, besvärliga människor, stress och hur allt detta påverkar oss. Han pratade om sin egen barndom och hur hans erfarenheter har präglat honom och hans val.
Det var mycket skratt, mycket igenkänningar och stora jubel från publiken. Efter den tvåtimmar långa föreläsningen fick Morgan stående ovationer samt självklart en stor bukett blommor.
Efter att ha kollat utvärderingarna kunde vi konstatera att merparten av publiken var extremt nöjda med vårt projektgenomförande och med Morgans föreläsning.
Vi var även tacksamma för all hjälp vi fick från våra klasskamrater som hjälpt till under kvällen.
Detta var kanon!

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar