fredag 22 mars 2013

10 år av glädje samlat på en kväll!


Fredagen den 8 mars genomförde vi i basgrupp 5 vårt projekt, nämligen att uppmärksamma att var fantastiska utbildning firar 10 år i år.
Vi bestämde oss ganska snart efter att vi fått projektbeställningen att vi ville fira 10 årsjubileet med en stor sammankomst och fest. Vi ville ha fancy gala med långklänningar, flugor och massor med champagne. Med en knaper budget på 20 000 kronor fick vi sälja biljetter till alla inbjudna jubileumsfirare som skulle täcka deras mat och dryck, men framförallt kostnaderna av lokalen.  
Alla tidigare elever , lärare och ledningsgruppen skulle bjudas in och hundratals personer visste vi att de inte skulle få plats i skolans lokaler. En av tjejerna i vår projektgrupp hade tidigare jobbat på restaurang Johan P och var snabb med att få till ett pra pris angående catering under kvällen. Beställde vi mat via Johan P fick vi även tillgång till gratis lokal i den Gröna Hallen på Malmö Centralstation som var möjlig att spärra av för en kväll för andra resenärer.Mat  och lokal checkades av ganska snabbt på listan men festdetaljer som artister, teknik och marknadsföring av eventet blev vår stora utmaning istället. Förhandlingstalangerna fick ta kraft och bland annat Live solutions tekniker gav oss ett fantastisk pris samt artisterna som uppträdde för oss under kvällen. 
Ett annat svårare hinder på vägen var att vi kunde först få tillgång till lokalen kl 13 efter lunch samma dag som vår galafest skulle hållas och mycket skulle ordnas inför kvällen. Med bra planering och samarbete lyckades vi få allting på plats i tid och vi var laddade för att leverera världens bästa galafest åt alla Service Managers som skulle delta.
Biljett priset var 450 kr och då ingick 1 glas bubbel 3 rätters meny med två glas vin (alternativ fanns), kaffe, garderob och underhållning på scen.
Kvällen gick som planerat och över förväntan. Våra gäster var nöjda, vi var nöjda och  alla våra intressenter var nöjda.
Vi vill då gärna passa på att tacka alla dem som höll fina tal under middagen, volontärerna som hjälpte till i garderoben Nils Åkerman, Alexandra Söderberg och Elvira Aldevinge, Kamila Chomiszczak, Natalie Zamani och My Gustafsson som fotograferade under kvällen, Johan Lundén, Ulrika Skoglund och P O Nilsson som uppträdde för oss under kvällen samt Live Solutions för kanon teknik, Linus Bjarnelo från Möllan.nu och Johan P för fantastisk mat och service.
Och stort tack till er Service Managers, lärare och ledningsgruppen!

Här kommer ett axplock bilder från den fantastiska kvällen...

För att se fler bilder, besök vår gilla sida på facebook: http://www.facebook.com/ServiceManagerForFutureTourism


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar